KENYATAAN MEDIA PUBI PERAK DAN KOPUBI PERAK BERHAD BERKAITAN PELANTIKAN YB HASNUL ZULKARNAIN BIN ABD MUNAIM DI ATAS PELANTIKAN SEBAGAI PENGERUSI JAWATANKUASA KOMUNIKASI & MEDIA, NGO DAN KOPERASI KERAJAAN NEGERI PERAK DARUL RIDZUAN

 

  1. PUBI Perak dan KOPUBI Perak Bhd merakamkan ucapan TAHNIAH kepada YB Hasnul Zulkarnain Bin. Abd Munain yang telah dilantik sebagai Pengerusi Jawatankuasa  Pengerusi Komunikasi & Media, NGO & Koperasi Kerajaan Negeri Perak Darul Ridzuan.
  2. PUBI Perak dan KOPUBI Perak Bhd dengan ini menyokong penuh pelantikan Yang Berhormat dan sangat berbangga di atas pelantikan ini.
  3. Kami sangat berharap Yang Berhormat dapat meneruskan dasar-dasar kerajaan sebelum ini terutamanya berkaitan dengan pembangunan NGO dan Koperasi serta memberi perhatian yang sangat mengeluruh bagi memastikan NGO dan Koperasi di Negeri Perak khususnya terus maju dan berdaya saing.
  4. Kami juga berharap di bawah pimpinan Yang Berhormat akan membuat penambahbaikan serta mengiktiraf NGO dan Koperasi di Negeri Perak yang bergerak seiring dengan hasrat Kerajaan Negeri memajukan Negeri Perak.
  5. Semoga NGO dan Koperasi di Negeri Perak mendapat manfaat, bantuan serta peruntukkan yang secukupnya dari Jawatankuasa ini termasuklah pemberian Geran Tahunan Kerajaan Negeri, pembiayaan mahupun pinjaman kepada Koperasi.

 

Sekian,

Sharul Baha Bin Abd Rahman

Pengerusi PUBI Perak

23/05/2018