MAJLIS BACAAN YASSIN DAN DOA SELAMAT BUAT TUAN ABU NAUFAL

Pada 11hb November 2021 yang lalu, Kumpulan PUBI melalui Setiausahanya telah menganjurkan sebuah Majlis Bacaan Yassin dan Doa Selamat yang dikhusukan kepada Tuan Kudus Alie Novel @ Abu Naufal bin Mohamat Yunus yang kini sedang menjalani rawatan di wad ICU Hospital Raja Permaisuri Bainun akibat penyakit Covid-19.

Status terkini yang dimaklumkan oleh isteri beliu adalah agak mendukacitakan di mana Tuan Kudus Alie Novel @ Abu Naufal telah ditidurkan oleh pihak hospital dan paru-paru serta kadar oksigen beliau masih pada kadar yang rendah.

Oleh yang demikian pihak Kumpulan PUBI yang terdiri daripada Persatuan Usahawan Bersatu Ipoh Perak (PUBI) dan Koperasi Usahawan Koperasi Usahawan Bersatu Ipoh Perak Bhd (KOPUBI) telah mengambil inisiatif bagi menjalankan majlis ini serta memohon kepada Allah SWT agar diberi kesembuhan kepada Tuan Kudus Alie Novel @ Abu Naufal serta diberi kesihatan yang baik, insyallah.

AKTIVITI KUMPULAN PUBI YANG LALU: Pertemuan Dengan Firma Guaman Tawfeek Badjenid & Partners

Majlis ini telah diterajui oleh Ustaz Muhammad Ikhlas dan turut dihadiri oleh Ahli Jawatankuasa Induk PUBI Perak dan Ahli Lembaga KOPUBI Perak Bhd termasuk Tuan Pengerusi Kumpulan PUBI iaitu En Sharul Rahman.

Oleh yang demikian, Kumpulan PUBI ingin menyeru kepada semua pihak yang mengenali Tuan Kudus Alie Novel @ Abu Naufal bin Mohamat Yunus supaya sama-sama berdoa serta memohon kepada yang Maha Esa agar dipermudahkan urusan sahabat kita ini serta diberi kekuatan untuk beliau melawan penyakit yang sedang dihidapi oleh beliau ketika ini.

Tuan Kudus Alie Novel @ Abu Naufal bin Mohamat Yunus adalah merupakan Naib Pengerusi Persatuan Usahawan Bersatu Ipoh Perak (PUBI) merangkap Timbalan Pengerusi Koperasi Usahawan Bersatu Ipoh Perak Bhd (KOPUBI).

Insyallah..

#KumpulanPUBI #PUBI #NGOUsahawan #KOPUBI #KoperasiUsahawan