KOPERASI USAHAWAN BERSATU IPOH PERAK BHD MENERUSKAN MISI UNTUK MENJADI SEBUAH KOPERASI YANG BERDAYA SAING SERTA MAMPU MENJANA EKONOMI DI NEGERI PERAK.

Terkini pada 24hb Ogos 2021 yang lalu, Koperasi Usahawan Bersatu Ipoh Perak Bhd telah mengadakan lawatan ke Pejabat Urusan syarikat RedONE negeri Perak yang terletak di Medan Ipoh, Ipoh Perak.

Mengetuai lawatan kerja ini mewakili KOPUBI Perak Bhd adalah Pengerusi Koperasi iaitu En. Sharul Rahman serta diiringi oleh Timbalan Pengerusi Tuan Kudus Alie Novel (Abu Naufal).

Tujuan utama lawatan adalah untuk menimba ilmu serta melihat peluang-peluang perniagaan yang ada di dalam industri telekomunikasi di negara kita ini.

AKTIVITI KOPERASI YANG LALU: Mesyuarat Agung Negeri Perak 2021 (ANGKASA)

Terima kasih yang tidak terhinggga kepada Sales Manager RedOne Miss Jasmine Ng yang menerima kunjungan kami dan memberi layanan yang terbaik kepada seluruh Ahli Lembaga KOPUBI yang hadir pada hari tersebut.

Turut hadir mewaliki RedOne Negeri Perak adalah En Salehudin Isa selaku Channel Manager RedONE dan Executive Sales En Azlan Baharul.

Banyak perkara yang kami yang dapat dipelajari oleh Ahli Lembaga pada hari tersebut dan pada sesi perbincangan kedua-dua pihak telah saling bertukar-tukar pandangan tentang cabaran yang dihadapi di dalam perniagaan demi kelangsungan terutamanya di waktu pandemik Covid-19 yang sedang melanda dunia ini.

Mewakili KOPUBI Perak Bhd ke lawatan kerja ini adalah Pengerusi Koperasi iaitu En. Sharul Rahman serta diiringi oleh Timbalan Pengerusi Tuan Kudus Alie Novel (Abu Naufal)

Seluruh Anggota Lembaga sangat teruja dan berbangga kerana RedONE mampu bertahan di dalam persaingan sengit di antara gergasi telekomunikasi yang lain sejak penubuhannya sehinggalah ke hari ini.

Kami mendoakan agar jenama RedONE terus maju dan memberi impak ekonomi kepada rakyat di Negeri Perak ini terutamanya di Bandar Ipoh.

Diharapkan dengan usaha yang dilakukan ini akan memberi impak ekonomi kepada seluruh Anggota KOPUBI Perak Bhd disamping memberi limpahan ekonomi kepada seluruh rakyat di Negeri Perak.

Semoga KOPUBI Perak Bhd akan mampu menjadi salah sebuah koperasi yang kompiten serta memberi impak ekonomi kepada seluruh Anggota koperasi disamping memberi limpahan ekonomi kepada seluruh rakyat di Negeri Perak pada masa hadapan.

Insyallah..

#KOPUBIPerakBhd #KOPUBI #KoperasiUsahawan #KumpulanPUBI