KOPERASI USAHAWAN BERSATU IPOH PERAK BHD MENERUSKAN MISI UNTUK MENJADI SEBUAH KOPERASI YANG BERDAYA SAING SERTA MAMPU MENJANA EKONOMI DI NEGERI PERAK

Terkini pada 21hb Januari 2020 yang lalu telah berlangsung Taklimat mini berkaitan kerjaya yang ditawarkan oleh pihak Koperasi Usahawan Bersatu Ipoh Perak Bhd kepada calon-calon Pengurus Pemasaran Koperasi yang telah hadir.

Sesi Taklimat Kerjaya ini dijalankan bagi menerangkan peluang pekerjaan mahupun jawatan kosong yang ditawarkan oleh pihak koperasi kepada penduduk-penduduk Di Bandaraya Ipoh mahupun di sekitar Negeri Perak yang berminat untuk mencari rezeki atau menambah punca pendapatan.

Ini adalah sebahagian daripada usaha yang dilaksanakan oleh KOPUBI Perak Bhd bagi merancakkan aktiviti dan kegiatan ekonomi di Negeri Perak disamping menawarkan peluang peningkatan ekonomi serta penambahanan dari segi pendapatan khusus buat warga Perak.

Kunjung Hormat Syarikat U Kambing Enterprise –>

Antara objektif utama Taklimat Kerjaya yang bakal dijalankan ini adalah;

  1. Menyampaikan peluang pekerjaan yang ditawarkan oleh Pihak Koperasi kepada masyarakat umum.
  2. Menyedarkan umum tentang kepentingan koperasi dan peranan koperasi di dalam meningkatkan ekonomi individu dan keluarga.
  3. Memberi maklumat tentang sebuah program pemasaran keanggotaan dan saham koperasi yang memberi impak besar kepada peningkatan ekonomi Negara.

Antara jawatan yang ditawarkan oleh pihak koperasi adalah Eksekutif Pemasaran Koperasi dan juga Pengurus Pemasaran Koperasi.

Kedua-dua kerjaya ini menawarkan peluang penambahan pendapatan yang lumayan serta melahirkan generasi yang berjaya pada masa hadapan.

Untuk makluman semua, KOPUBI Perak Bhd telah mewujudkan peluang kerjaya kepada seluruh warga Negeri Perak yang ingin menambah pendapatan masing-masing.

Ini adalah sebahagian daripada usaha yang dilaksanakan oleh KOPUBI Perak Bhd bagi merancakkan aktiviti dan kegiatan ekonomi di Negeri Perak disamping menawarkan peluang peningkatan ekonomi serta penambahan dari segi pendapatan khusus buat warga Perak.

Kunjung Hormat Ke Swiss Garden Beach Resort, Damai Laut Lumut –>

Sesi Taklimat telah disampaikan oleh Pengerusi KOPUBI Perak Bhd, En Sharul Rahman.

KELEBIHAN EKSEKUTIF PEMASARAN KOPERASI;

1) Gaji yang lumayan
2) Waktu kerja yang fleksible
3) Latihan disediakan
4) Bonus tahunan yang lumayan
5) Anugerah pengiktirafan serta trip melancong percuma

SYARAT-SYARAT PERMOHONAN;

1) Warganegara Malaysia
2) Berumur tidak kurang dari 18 tahun
3) Terbuka kepada semua bangsa
4) Berpengalaman didalam bidang pemasaran, takaful, agen cookoo, coway, MLM adalah keutamaan
5) Mempunyai sifat ingin belajar dan sedia menerima teguran
6) Jujur dan amanah
7) Boleh bekerja tanpa pengawasan
8) Berdaya saing dan sentiasa ingin memajukan diri

Jika anda yang kami cari, Sila klik link di bawah ini untuk memohon;

Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di talian 05-322 3924 atau 011-6568 3924. Diharapkan kita semua memperoleh kejayaan dan manfaat daripada apa yang ditawarkan ini.

Semoga usaha yang dilakukan oleh Ahli Lembaga Pengarah KOPUBI Perak Bhd ini akan memberi impak ekonomi kepada seluruh Anggota koperasi disamping memberi limpahan ekonomi kepada seluruh rakyat di Negeri Perak.

Ini akan menjadikan KOPUBI Perak Bhd sebuah koperasi yang kompiten serta memiliki daya saing yang tinggi untuk menjadi salah sebuah koperasi contoh di Negeri Perak ini pada masa hadapan.

Insyallah.. 🤲

Koperasi Usahawan Bersatu Ipoh Perak Bhd adalah sebuah koperasi usahawan yang giat menjalankan aktiviti ekonomi di Bandaraya Ipoh serta menawarkan kepada masyarakat pelbagai manfaat ekonomi dan sosial termasuk pinjaman peribadi disamping memberi pulangan dividen saham yang tinggi kepada anggota.

Pn. Noor Aidawati Binti Yusoff
Pemangku Ahli Lembaga KOPUBI Perak Bhd.