TAHNIAH YAB MENTERI BESAR PERAK DARUL RIDZUAN DATO’ SERI AHMAD FAIZAL AZUMU DI ATAS PELANTIKAN SEBAGAI PRESIDEN PAFA!

Persatuan Usahawan Bersatu Ipoh Perak Bhd & Koperasi Usahawan Bersatu Ipoh Perak Bhd mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada Yang Amat Berhormat Menteri Besar Perak, Dato’ Seri Ahmad Faizal Azumu di atas pelantikan sebagai Presiden Persatuan Bolasepak Perak (PAFA) dalam Kongres Luar Biasa PAFA di Hotel Impiana, berkuatkuasa 6hb Disember 2018 sehingga 2021.

Semoga dengan pelantikkan ini akan menyemarakkan lagi prestasi dan kekuatan Pasukan Perak The Bos Gaurus di dalam saingan Liga Malaysia pada musim hadapan dan di dalam masa yang sama akan mempertahankan kejuaraan Piala Malaysia yang baru sahaja dimenangi baru-baru ini.

Semoga Yang Amat Berhormat berjaya menerajui Pasukan Perak The Bos Gaurus ke tahap yang lebih tinggi serta dihormati di dalam area sukan bola sepak tempatan mahupun antarabangsa.

Kami seluruh Ahli Jawatankuasa PUBI Perak serta Ahli Lembaga KOPUBI Perak Bhd akan sentiasa memberi sokongan padu yang tidak terhingga kepada Yang Amat Berhormat dan selamat maju jaya dari kami.

Insyallah..