USAHA UNTUK MELAHIRKAN DAN MEMBANGUNKAN USAHAWAN KECIL MAHUPUN BESAR DITERUSKAN OLEH PUBI PERAK DENGAN USAHA YANG BERTERUSAN TANPA JEMU

Pada 15hb Februari 2019 yang lalu, PUBI Perak telah menganjurkan Program Edaran Risalah dan program ini telah berlangsung di Tapak Pasar Malam Taman Bersatu, Simpang Pulai Perak .

Turut hadir adalah Pengerusi PUBI Perak, En. Sharul dan Naib Pengerusi En. Fhami. Tidak ketinggalan untuk hadir bersama menyertai program edaran risalah ini adalah Setiausaha Agung PUBI Perak iaitu Saudara Jamean dan AJK Induk Tuan Abu Naufal.

Alhamdulillah, sambutan sangat menggalakkan.

Untuk pengetahuan semua, buat pertama kalinya PUBI Perak dengan kerjasama FAMA Perak akan menganjurkan sebuah Pasar Malam di lokasi yang sangat strategik iaitu di kawasan RTC Gopeng.Sebanyak 100 tapak berniaga akan dibuka dan ini akan memberi peluang kepada peniaga untuk berniaga dan mencari rezeki disamping menambah pendapatan masing-masing.

Sehubungan dengan itu, PUBI Perak dengan sukacitanya membuka permohonan tapak pasar malam ini kepada semua yang berminat untuk berniaga di tapak pasar ini.

*Sila download dan print sendiri

Anda juga boleh hadir ke Pejabat Urusan PUBI Perak untuk mengambil borang SECARA PERCUMA di alamat:

No.57B, Susuran Station 18, Station 18 Pasir Puteh, 31650, Ipoh Perak. Masa dari jam 9pg – 5ptg.
*Sila hubungi 05-322 3924 untuk temujanji.Borang Permohonan Tapak Pasar Malam ini juga boleh diambil di Pejabat FAMA Perak di RTC Gopeng mulai 18hb Februari 2019.

BORANG DIEDARKAN PERCUMA DAN TARIKH TUTUP PERMOHONAN ADALAH PADA 28HB FEBRUARI 2019 INI!

Sebarang pertanyaan bolehlah hubungi kami talian 05 – 322 3924

Semoga dengan pembukaan tapak pasar malam ini akan memberi impak terhadap ekonomi setempat di Bandaraya ipoh ini.

Insyallah..