ALHAMDULILLAH, PADA 13HB MAC 2019 YANG LALU PUBI PERAK TELAH BERJAYA MEMBUKA SEBUAH TAPAK PASAR MALAM YANG BAHARU DI SEPANJANG JALAN MARGOSA B/15, BANDAR SERI BOTANI, IPOH PERAK.

Syukur, segala yang dirancang oleh Ahli Jawatankuasa PUBI Perak nampaknya telah mendatangkan hasil dan berjalan dengan lancar seperti yag dirancang.

Terima kasih kepada seluruh Ahli Jawatankuasa PUBI Perak yang telah bertukus lumus untuk menjayakan Pasar Malam ini.


Video Rasmi Pembukaan Pasar Malam PUBI Perak @ Botani


Dengan ini PUBI Perak telah mencipta sejarah apabila berjaya membuka 3 Pasar Malam dalam masa tiga minggu berturut-turut di lokasi yang sangat strategik di Bandaraya Ipoh ini seperti berikut:

1) TAPAK PASAR MALAM PUBI PERAK @ LAPANGAN JAYA SETIAP HARI SELASA (SEPANJANG JALAN LAPANGAN 11, LAPANGAN JAYA) – Telah dibuka pada 26hb Februari 2019 yang lalu.

2) TAPAK PASAR MALAM PUBI PERAK @ TAMAN BOTANI SETIAP HARI RABU (SEPANJANG JALAN MARGOSA B/15, TAMAN SERI BOTANI) – Telah dibuka pada 13hb Mac 2019 yang lalu)

3) TAPAK PASAR MALAM PUBI PERAK @ AMPANG BARU SETIAP HARI KHAMIS (SEPANJANG JALAN AMPANG BARU 6A) – Telah dibuka pada 07hb Mac 2019 yang lalu)

PUBI Perak dengan usahama FAMA Perak dalam rangka kerja akan membuat sebuah lagi tapak Pasar Malam di Lokasi yang sangat-sangat strategik iaitu PASAR MALAM PUBI PERAK @ RTC GOPENG (DI ATAS PADANG SEBELAH BANGUNAN FAMA) dan dijangka dibuka sebelum bulan Julai 2019)

Kepada mereka yang ini menambah pendapatan maka Inilah peluang buat semua untuk mencari rezeki dengan berniaga di tapak-tapak pasar malam yang bakal kami buka ini.

Borang permohonan berniaga di tapak pasar malam ini boleh didapati di Pejabat Urusan PUBI Perak SECARA PERCUMA di alamat:

Persatuan Usahawan Bersatu Ipoh Perak
No.57B, Susuran Station 18, Station 18 Pasir Puteh, 31650, Ipoh Perak
*Sila hubungi 05-322 3924 untuk temujanji.

NOTA: Jumaat, Sabtu & Ahad Pejabat TIDAK DIBUKA

Semoga dengan pembukaan tapak pasar malam ini akan memberi impak terhadap ekonomi setempat di Bandaraya ipoh ini. Insyallah..


Gambar-gambar Pembukaan Pasar Malam PUBI Perak @ Ampang