JOM DAFTAR BENGKEL INTENSIF & LATIHAN ONLINE MARKETING


PUBI PERAK SEBAGAI SALAH SEBUAH PERSATUAN USAHAWAN DAN NGO PERAK YANG AKTIF DI BANDARAYA IPOH MENGANJURKAN SEBUAH PROGRAM YANG AKAN MEMBANTU USAHAWAN SERTA MAMPU MENINGKATKAN JUALAN SERTA KREDIBILITI SESEBUAH PERNIAGAAN.

Bengkel tersebut adalah Bengkel Intensif & Latihan Online Marketing di mana melalui bengkel ini peserta akan mempelajari perkara asas dan perkara penting untuk meningkatkan jualan serta jenama masing-masing melalui platform media sosial dan digital marketing.

Kami sangat faham kepentingan pemasaran di kalangan usahawan dan bakal usahawan yang ingin meningkatkan jualan serta mengembangkan perniagaan masing-masing di dalam dunia perniagaan yang kian mencabar masa kini.

Sekiranya kita gagal menambah ilmu serta gagal memahami perubahan semasa di dalam bidang pemasaran, kita berkemugkinan besar akan mengalami kegagalan yang akan mengakibatkan kerugian besar termasuklah wang ringgit, tenaga dan masa kita yang sangat berharga.

Oleh itu marilah sertai bengkel anjuran PUBI Perak ini dengan nilai pelaburan wang ringgit anda serendah RM80 sahaja di mana anda akan mendapat pulangan pelaburan dalam bentuk manfaat dan kebaikan serta akan memberi impak kepada perniagaan masing-masing.

Info bengkel ini adalah seperti berikut;

Lokasi : Pejabat PUBI Perak, Station 18, Ipoh.
Masa : 9am – 5pm
Tarikh : 25 Julai 2020 (Sabtu)
Bayaran : RM 80.00 termasuk makan dan sijil.
*Kelas intensif ini terhad kepada 12 orang sahaja.

Modul bengkel ini akan dikendalikan oleh eUsahawan Certified Trainer (MDEC) yang diiktiraf dan bertauliah.

Antara topik-topik yang akan diajar sepanjang bengkel ini adalah;

1. Sosial Media Marketing
2. Digital Marketing
3. Google Business Marketing

Nota: Sila bawa laptop masing-masing.

Untuk mendaftar sila whatsapps www.wasap.my/60123741272/Bengkel+Online+Marketing

TARIKH TUTUP BAYARAN : 24HB JULAI 2020

Sekian, Harap maklum..