DAFTAR SEGERA KURSUS USAHAWAN ANJURAN PUBI PERAK!


PUBI PERAK SEBAGAI SALAH SEBUAH PERSATUAN USAHAWAN DAN NGO PERAK YANG AKTIF DI BANDARAYA IPOH MENGANJURKAN SEBUAH PROGRAM YANG AKAN MEMBANTU USAHAWAN SERTA MAMPU MENINGKATKAN JUALAN SERTA KREDIBILITI SESEBUAH PERNIAGAAN

PUBI Perak sebagai salah sebuah Persatuan Usahawan dan NGO Perak yang aktif di Bandaraya Ipoh akan menganjurkan sebuah Taklimat khas untuk pengusaha/usahawan/peniaga makanan di seluruh Negeri Perak bagi meningkatkan kualiti pengeluaran produk masing-masing disamping meningkatkan produktiviti.

PUBI Perak sekali lagi menganjurkan sebuah bengkel yang berimpak tinggi serta mampu meningkatkan jualan serta jenama produk mahupun perkhidmatan yang ditawarkan oleh para usahawan yang baru ataupun telah lama di dalam industri.

Bengkel yang dianjurkan sebelum ini telah mendapat maklum balas yang sangat memberangsangkan daripada peserta yang menyertainya serta memberi impak yang tersendiri kepada perniagaan mereka.

Oleh itu, PUBI Perak ingin menjemput semua usahawan di Negeri Perak ini untuk mempelajari Teknik Membina Jenama yang PANTAS dan BERKESAN!


3 SEBAB MENGAPA ANDA WAJIB JOIN BENGKEL BRANDING & THE BIZ INI!

✅ Bengkel yang sangat PENTING untuk membantu Usahawan Kecil mahupun besar yang mahu meningkatkan jualan masing-masing melalui penjenamaan atau branding.

✅ Branding memainkan peranan tersendiri di dalam dunia perniagaan sehingga orang sanggup berbelanja BESAR untuk produk kita kerana BRAND yang kita ada.

✅ Brand yang ingin kita bina tidak akan bangun dan berdiri dengan sendiri. Ia memerlukan ilmu pengetahuan serta kaedah tertentu. Kaedah ini jika silap akan menyebabkan kerugian melibatkan wang ringgit, masa dan tenaga.

OLEH ITU PUBI PERAK INGIN MEMBANTU ANDA! Menyediakan sebuah bengkel yang sangat EFEKTIF DAN KONDUSIF! Sangat eksklusif dan sangat dekat dengan anda!


JOM BELAJAR TEKNIK MEMBINA JENAMA YANG PANTAS DAN BERKESAN

Rugi tak join kerana bengkel ini menawarkan;

▶️ Tenaga Pengajar yang PAKAR & BERPENGALAMAN
▶️ Terhad kepada 20 orang peserta sahaja di mana anda akan menikmati kelas yang sangat Efektif dan FOKUS!
▶️ Bilik latihan yang selesa, mesra latihan serta sangat RELAX!
▶️ Dianjurkan oleh Persatuan Usahawan yang sangat DIKENALI SERTA DIIKTIRAF!

Oleh itu, rebutlah peluang untuk membuat Pendaftaran sekarang! Tarikh akhir bayaran adalah pada 30hb September 2019!


SILA MENYESAL SEKARANG JIKA ANDA TIDAK TERUS MENDAFTAR KERANA TEMPAT MEMANG NGAM2 UTK 20 ORANG PESERTA SAHAJA!

Maklumat Kelas ini adalah seperti berikut;

Tarikh : 05hb Oktober 2019 (Sabtu)
Masa : 9am – 5pm
Tempat : Manhattan Hotel Ipoh, Perak
Tenaga Pengajar : Certified Trainer dari Impact Media & Communication serta diiktiraf oleh Agensi Kerajaan & Swasta serta NGO Usahawan tempatan.

Yuran : RM80 termasuk sijil/lunch

*TERHAD KEPADA 20 ORANG PESERTA TERAWAL SAHAJA


JOM DAFTAR SEGERA KURSUS USAHAWAN ANJURAN PUBI PERAK!

Minima peserta 20 orang. Jom kita menambah ilmu demi memajukan hidup serta PERNIAGAAN KITA. Insyallah..


Gambar-gambar program yang telah berlangsung pada 21hb Julai 2019 yang lalu.