DAFTAR SEGERA KURSUS USAHAWAN ANJURAN PUBI PERAK!


PUBI PERAK SEBAGAI SALAH SEBUAH PERSATUAN USAHAWAN DAN NGO PERAK YANG AKTIF DI BANDARAYA IPOH MENGANJURKAN SEBUAH PROGRAM YANG AKAN MEMBANTU USAHAWAN SERTA MAMPU MENINGKATKAN JUALAN SERTA KREDIBILITI SESEBUAH PERNIAGAAN

PUBI Perak sebagai salah sebuah Persatuan Usahawan dan NGO Perak yang aktif di Bandaraya Ipoh akan menganjurkan sebuah Taklimat khas untuk pengusaha/usahawan/peniaga makanan di seluruh Negeri Perak bagi meningkatkan kualiti pengeluaran produk masing-masing disamping meningkatkan produktiviti.

Jangan lepaskan peluang untuk sertai taklimat yang dianjurkan ini kerana ilmu yang sangat berguna untuk diaplikasikan di dalam perniagaan masing-masing terutamanya kepada mereka yang terlibat di dalam industri pemakanan.


Taklimat ini akan meliputi:

1. Konsep Pemprosesan Makanan, Pengawetan & Pembungkusan yang berkesan.
2. Pengetahuan berkaitan penggunaan Teknologi Pembungkusan Bagi Produk Makanan yang ada di pasaran.
3. Pemahaman berkaitan Garis Panduan Pelabelan, Fakta Pemakanan & Nutrisi Makanan.

Selain itu perlbagai tips-tips berkaitan pemprosesan makanan, pengawetan & pembungkusan makanan juga akan dikongsikan kepada peserta yang hadir pada taklimat tersebut.


JOM TINGKATKAN KUALITI PRODUK MAKANAN ANDA DENGAN MENGHADIRI TAKLIMAT PEMBUNGKUSAN, PELABELAN DAN NUTRISI MAKANAN ANJURAN PUBI PERAK!

Butiran lanjut berkenaan tentang taklimat ini adalah seperti berikut:

Tarikh : 06hb Oktober 2019
Masa : 10.00 pg – 4.00 ptg
Tempat : Manhattan Hotel Ipoh, Perak

Bayaran : RM70 termasuk makan/minum dan sijil.
*Taklimat ini terhad kepada 30 orang peserta terawal sahaja.

Modul taklimat disediakan & dikendalikan oleh Syarikat KBIO Corporation Sdb Bhd, salah sebuah anak syarikat Kerajaan Negeri Kedah.


JOM DAFTAR SEGERA KURSUS USAHAWAN ANJURAN PUBI PERAK!

Nota: Tarikh akhir bayaran adalah pada 30hb September 2019. Jom segera daftar!