DAFTAR SEGERA KURSUS USAHAWAN ANJURAN PUBI PERAK!


PUBI PERAK SEBAGAI SALAH SEBUAH PERSATUAN USAHAWAN DAN NGO PERAK YANG AKTIF DI BANDARAYA IPOH MENGANJURKAN SEBUAH PROGRAM YANG AKAN MEMBANTU USAHAWAN SERTA MAMPU MENINGKATKAN JUALAN SERTA KREDIBILITI SESEBUAH PERNIAGAAN

Terkini sebuah bengkel yang sentiasa mendapat sambutan hanya kini kembali lagi iaitu BENGKEL TEKNIK PEMASARAN FACEBOOK anjuran PUBI Perak.

BENGKEL YANG SENTIASA MENDAPAT SAMBUTAN HANGAT! Terbuka kepada usahawan atau sesiapa sahaja yang terlibat dalam bidang jualan dan pemasaran yang ingin menggunakan aplikasi Facebook sebagai medium pemasaran online.

Anda akan belajar teknik-teknik dan strategi pemasaran menggunakan aplikasi Facebook dan cara-cara untuk membuat Ayat Iklan, Facebook Page dan Facebook Ads (Iklan berbayar).


USAHA MEMBANGUNKAN USAHAWAN DITERUSKAN DENGAN USAHA-USAHA MURNI PENGANJURAN BENGKEL-BENGKEL YANG MEMBERI MANFAAT SERTA BERIMPAK TINGGI.

Maklumat BENGKEL ini adalah seperti berikut;

Tarikh : 29hb September 2019 (Ahad)
Masa : 9am – 5pm
Tempat : Bilik Latihan Pejabat PUBI Perak, Station 18, Ipoh
Tenaga Pengajar : Berpengalam luas sebagai perunding dan jurulatih untuk agensi kerajaan dan swasta serta usahawan.
Yuran : RM70 termasuk Sijil dan Makan Tengahari.


MENGAPA BENGKEL INI BERBALOI UNTUK ANDA SERTAI

✔ Coach yang berpengalaman luas, antara pelanggan beliau ialah USAS, OUM Perak, Suara Perak, PUBI Perak, ITP, Kolej-kolej Swasta, Usahawan-usahwan IKS, Pengusaha SPA, Restoran dan Ejen-Ejen Produk. Selain itu, turut menerima jemputan untuk berkongsi ilmu, antaranya oleh UiTM, PUO, KEMAS, JPW, APBM Jabatan Belia, Amanah Ikhtiar, Kerajaan Selangor dan lain-lain.

✔ Bengkel dijalankan secara teori dan praktikal termasuk sesi dua hala.

✔ Dihadkan hanya 12 peserta sahaja supaya dapat tumpuan peserta, perhatian oleh coach dan kelancaran proses belajar.

✔ Anjuran Persatuan Usaahawan Bersatu Ipoh Perak (PUBI Perak)

✔ Harga sangat berbaloi – harga biasa bengkel intensif seumpama ini boleh mencecah RM500 seorang.


JOM DAFTAR SEGERA KURSUS USAHAWAN ANJURAN PUBI PERAK!

TERHAD KEPADA 12 PESERTA SAHAJA & WAJIB MEMBAWA LAPTOP SENDIRI BESERTA MOUSE & SMART PHONE MASING-MASING. WAJIB JUGA MEMPUNYAI AKAUN FACEBOOK !