ANDA KINI SUDAH BOLEH MENGUNDI IKON USAHAWAN PUBI PERAK 2018 MULAI HARI INI SEHINGGA JUMAAT INI!

Sukacita dimaklumkan bahawa Pusingan Kedua (Akhir) proses pengundian Ikon Usahawan PUBI Perak 2018 bagi orang awam telahpun dibuka mulai hari ini (Isnin, 24hb Disember 2018) jam 10 pagi sehingga hari Jumaat, 28hb Disember 2018 jam 10 malam.


Alhamdulilah, pusingan pertama pengundian Kempen Ikon Usahawan PUBI Perak 2018 telah pun berakhir pada 14hb Disember 2018 yang lalu.

Syukur Alhamdulillah proses pengundian telah berjalan dengan lancar dan sambutan terhadap kempen ini adalah sangat diluar jangkaan di mana seramai 1,737 orang awam telah terlibat di dalam proses mengundian yang telah dijalankan.

Ahli Majlis Tertinggi yang diketui oleh Pengerusi PUBI Perak iaitu En. Sharul telah menyemak hasil undian dan akhirnya telah berjaya menemui 3 orang calon akhir yang mendapat undian tertinggi.

Mereka yang tersenarai ke Pusingan Kedua (Akhir) Ikon Usahawan PUBI Perak adalah seperti berikut;

Untuk terma & syarat, sila klik —>


PENCARIAN IKON USAHAWAN PUBI PERAK 2018 KINI TELAH HAMPIR KE PENGHUJUNG!


Klik untuk melihat senarai finalis & profil mereka –>


UNTUK MENGUNDI SILA KLIK LINK DI BAWAH INI SEKARANG JUGA!


Pihak Pengurusan PUBI Perak mengucapkan TERIMA KASIH di atas undian anda dan semoga dengan kempen Ikon Usahawan PUBI Perak 2018 yang dianjurkan ini akan menyemarakkan lagi semangat para usahawan untuk lebih maju pada masa hadapan.

Insyallah..