TAKLIMAT PROGRAM IMPAK USAHAWAN IKS ANJURAN BERSAMA PUBI PERAK DAN AMANAH IKTIAR MALAYSIA CAWANGAN IPOH, PERAK.

Buat julong kalinya pada 13hb September 2018 yang lalu, PUBI Perak dengan kerjasama Amanah Ikhtiar Malaysia telah menganjurkan sebuah program yang berimpak tinggi untuk membantu golongan wanita terutamanya surirumah untuk menjana pendapatan sampingan di rumah melalui kursus kemahiran dan latihan yang bakal diberikan.

Melalui Program Impak Usahawan IKS ini juga, input-input positif untuk pembangunan minda sebagai usahawan yang berjaya akan dicakna kepada peserta-peserta yang berkelayakkan dan mereka akan diberi pendedahan dalam bentuk latihan kemahiran secara praktikal dan teori serta teknik pemasaran yang berkesan.

Melalui perancangan yang tersusun, aktiviti dan program yang bersesuaian akan dapat memberi impak yang besar dari segi peningkatan pendapatan dan pengembangan ekonomi keluarga itu sendiri. Selain itu setiap peserta yang terpilih juga akan menerima dana dari Amanah Ikhtiar Malaysia untuk memulakan perniagaan secara kecil-kecilan dari rumah dengan bimbingan dan sokongan daripada PUBI Perak.

Jesteru itu, PUBI Perak telah mengadakan sebuah sesi taklimat secara PERCUMA kepada bakal peserta yang telah hadir untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang program yang bakal kami jalankan ini.

📲 Untuk Sebarang pertanyaan sila hubungi kami melalui whatsapps dengan click link ini.. (Pn Ieda).

Insyallah

MAJLIS INI DIANJURKAN OLEH PUBI PERAK

Untuk melihat Photo program ini sila klik