KOPERASI USAHAWAN BERSATU IPOH PERAK BHD MENERUSKAN MISI UNTUK MENJADI SEBUAH KOPERASI YANG BERDAYA SAING SERTA MAMPU MENJANA EKONOMI DI NEGERI PERAK.

Terkini pada 15hb Julai 2023 yang lalu telah berlangsung Mesyuarat Ahli Lembaga Koperasi Usahawan Bersatu Ipoh Perak Bhd. Bil-03/2023 bagi sesi tahun 2022/2023 bertempat di Pejabat Urusan Kumpulan KOPUBI, Station 18, Ipoh Perak.

Mesyuarat yang telah dipengerusikan oleh En. Sharul selaku Pengerusi Koperasi telah diadakan secara berkala bagi membincangkan aktiviti ekonomi koperasi yang telah dijalankan pada suku kedua yang lalu dan perancangan bagi suku tahun ketiga bagi tahun 2023 ini.

Turut hadir ke Mesyuarat Ahli Lembaga Kopubi adalah En. Haizul Fakarudin iaitu Setiausaha Koperasi bersama Pn Zuraida selaku Penolong Setiausaha,En. Firdaus selaku Bendahari dan Barisan Ahli Lembaga.

AKTIVITI KOPERASI SEBELUM: Mesyuarat Agung Perwakilan ANGKASA Ke-37

Terima kasih yang tidak terhingga dan ucapan Tahniah kepada seluruh Ahli Lembaga yang sangat komited untuk hadir ke Mesyuarat yang telah diadakan ini.

Semoga dipermudahkan segala urusan Ahli Lembaga KOPUBI Perak Bhd di dalam usaha menjayakan misi & visi koperasi membangunkan ekonomi dan menjana gerakan koperasi di Negeri Perak ini.

Semoga KOPUBI Perak Bhd terus maju dan berdaya saing sebagai sebuah Koperasi Usahawan yang berpendapatan tinggi, berinovatif serta menjadi sebuah koperasi usahawan yang disegani pada masa akan datang.

Insyallah..

#KOPUBI #KoperasiUsahawan #CaknaEkonomiBangsa