KOPERASI USAHAWAN BERSATU IPOH PERAK BHD MENERUSKAN MISI UNTUK MENJADI SEBUAH KOPERASI YANG BERDAYA SAING SERTA MAMPU MENJANA EKONOMI DI NEGERI PERAK

Terkini pada 15hb Disember 2019 yang lalu, KOPUBI Perak Bhd telah menandatangani sebuah MOU kerjasama strategik di antara Koperasi Usahawan Bersatu Ipoh Perak Berhad (KOPUBI) dengan Pemaju Perumahan D’Aman Residensi Sdn Bhd.

Kerjasama tersebut termasuklah pakej penjualan 30 unit rumah apartment mampu milik D’Aman Residensi kepada anggota koperasi dengan tawaran yang sangat menarik seperti deposit pembelian serendah RM100, percuma yuran guaman SPA & Yuran Guaman Bank serta Skim Guaranteed Rental Return (GRR) 6% (2+2) atau RM10K cash back kepada anggota koperasi yang ingin mendiami apartment tersebut.

Antara lain KOPUBI Perak Bhd juga menandatangani perjanjian untuk membeli 2 buah unit rumah kedai yang bernilai RM1.4 Juta di D’Aman Residensi.

Untuk makluman semua, MOU kerjasama strategik tersebut telah disempurnakan oleh Pengerusi KOPUBI iaitu En. Sharul Baha Bin Abd Rahman yang mewakli KOPUBI dan mewakili D’Aman Residensi adalah Pengarah Urusan Yang Berbahagia Dato’ Azizul Kama Bin Abd Aziz.


En. Sharul menyamaikan cenderahati kepada Pengarah Urusan D’Aman Residensi Sdn Bhd iaitu Yang Berbahagia Dato’ Azizul Kama Bin Abd Aziz.

Majlis tandatangan MOU ini juga telah disaksikan oleh Pengerusi MPKK Desa Perwira Tuan Haji Sazali Bin Mohd Salleh serta CEO D’Aman Residensi Mr. Ong Teen Bong dan tidak ketinggalan ahi-ahli Lembaga Pengarah Koperasi yang terdiri daripada Tuan Kudus Alie Novel selaku Timbalan Pengerusi KOPUBI Perak Bhd disamping anggota Kumpulan PUBI Perak termasuk Ahli-ahli Jawatankuasa seluruh Kumpulan PUBI yang telah hadir menyaksikan peristiwa yang bersejarah ini.

Dengan termeterainya Perjanjian Kerjasama Strategik ini akan menyemarakkan lagi kempen keanggotaan KOPUBI sebagai salah sebuah Koperasi yang kompeten di Bandaraya Ipoh ini dan diharapkan dengan usaha yang dilakukan ini akan memberi impak ekonomi kepada seluruh Anggota KOPUBI Perak Bhd disamping memberi limpahan ekonomi kepada seluruh rakyat di Negeri Perak.

Semoga KOPUBI Perak Bhd akan mampu menjadi salah sebuah koperasi yang kompiten serta memberi impak ekonomi kepada seluruh Anggota koperasi disamping memberi limpahan ekonomi kepada seluruh rakyat di Negeri Perak pada masa hadapan.

Insyallah..


INGIN MILIKI HARTANAH @ PELABURAN HARTANAH DI LOKASI YG SEDANG PESAT MEMBANGUN DI BANDARAYA IPOH PADA KADAR HARGA MAMPU MILIK? 📢📢📢


D’Aman Residensi @ Bandar Meru Raya adalah pilihannya 👍👍👍

KOPUBI PERAK BHD ingin mempelawa anda yg sedang tercari-cari :
🏢- Rumah Kediaman
🏢- Pelaburan Hartanah
🏢- Bisnes Homestay

MENGAPA D’AMAN RESIDENSI?

✔️ Deposit RM100 utk tempahan unit
✔️ Harga Mampu Milik (195k – 230k)
✔️ Keluasan 980kps
✔️ 3 Bilik & 2 Bilik Air 
✔️ Memiliki Balkoni (Meru Raya View)
✔️ Memiliki Ruangan Menjemur Pakaian
✔️ Free Hold
✔️ Lokasi Strategik (Lebuhraya, Bandar Meru, Raya, Terminal Amanjaya, MAPs Dll)
✔️ Percuma Yuran Guaman SPA & Yuran Guaman Bank
✔️ Skim Guaranteed Rental Return (GRR) 6% (2+2) atau RM10K cash back!!

Hubungi 05-322 3924 untuk pertanyaan.

CEPAT TERHAD KEPADA 30 UNIT SAHAJA!Koperasi Usahawan Bersatu Ipoh Perak Bhd adalah sebuah koperasi usahawan yang giat menjalankan aktiviti ekonomi di Bandaraya Ipoh serta menawarkan kepada masyarakat pelbagai manfaat ekonomi dan sosial termasuk pinjaman peribadi disamping memberi pulangan dividen saham yang tinggi kepada anggota.

Tuan Kudus Alie Novel Bin Mohamat Yunus
Timbalan Pengerusi KOPUBI Perak Bhd