DAFTAR SEGERA KURSUS USAHAWAN ANJURAN PUBI PERAK!


PUBI PERAK SEBAGAI SALAH SEBUAH PERSATUAN USAHAWAN DAN NGO PERAK YANG AKTIF DI BANDARAYA IPOH MENGANJURKAN SEBUAH PROGRAM YANG AKAN MEMBANTU USAHAWAN SERTA MAMPU MENINGKATKAN JUALAN SERTA KREDIBILITI SESEBUAH PERNIAGAAN.

Buat julong kalinya, Jawatankuasa Pembangunan Wanita PUBI Perak akan sebuah kursus usahawan yang berimpak tinggi serta membantu meningkatkan kredibiliti perniagaan masing-masing terutamanya golongan wanita.

KURSUS USAHAWAN YANG DIMAKSUDKAN ADALAH HARI TERBUKA USAHAWANITA PUBI PERAK 2019!

Siapa yang perlu hadir ke Program Hari Terbuka Usahawanita PUBI Perak 2019 ini?

1. Usahawan Wanita yang mempunyai peniagaan, tidak kira apa jenis perniagaan asalkan yang menjana pendapatan walaupun di rumah.

2. Kaum hawa yang ingin memulakan perniagaan dan perlukan sokongan daripada Pihak Persatuan.

3. Usahawan Wanita yang ingin mengembangkan perniagaan masing-masing dan berjiwa BESAR!

Jika anda tergolong daripada kategori yang dinyatakan di atas ini maka ANDALAH yang layak untuk menyertai program yang berimpak tinggi ini!


Kenapa anda perlu hadir…??

1. Untuk mengetahui manfaat serta kebaikan yang ditawarkan oleh PUBI Perak disamping kita mengetahui kelebihan yang kita dapat apabila kita bepersatuan dan duduk di dalam satu kumpulan usahawan yang hebat.

2. Kita juga boleh bertukar-tukar pendapat serta mendapat kenalan yang baharu disamping membina network untuk perniagaan kita. Dalam masa yang sama anda juga boleh mendapat info-info terkini berkaitan aktiviti dan program-program anjuran PUBI Perak terutamanya JK Pembangunan Wanita PUBI Perak.

3. PUBI Perak juga ada menubuhkan sebuah koperasi, maka inilah peluang untuk anda mengetahui kelebihan dan manfaat yang ditawarkan oleh Koperasi Usahawan Bersatu Ipoh Perak Bhd.

Jadi, apa lagi…. moh semua kaum wanita di Bandaraya Ipoh ini! Kita serbu ke program yang julong kali diadakan ini! Terhad kepada 100 peserta terawal dan MASUK ADALAH PERCUMA!!!


Butiran lanjut berkenaan tentang Program ini adalah seperti berikut:

Tarikh : 27hb Julai 2019
Masa : 10.00 pagi – 12.00 tgh hari
Tempat : Institut Latihan Pegawai Awam Perak (ILPA)
76, Jalan Raja Dihilir, Taman Canning, 30350 Ipoh, Negeri Perak


JOM DAFTAR SEGERA KURSUS USAHAWAN ANJURAN PUBI PERAK!

Terhad kepada 100 peserta terawal sahaja. PROGRAM INI UNTUK WANITA SAHAJA..