JOM HADIR KE HARI TERBUKA & TAKLIMAT MANFAAT EKONOMI DAN SOSIAL BERSAMA KOPUBI PERAK BHD

Anda semua adalah dijemput untuk hadir ke Hari Terbuka & Taklimat Koperasi yang bakal dijalankan tidak lama lagi. Anda juga boleh menjadi anggota Koperasi Usahawan Bersatu Ipoh Perak Bhd serta berpeluang untuk memperolehi dividen tahunan yang bakal ditentukan mengikut prestasi kewangan koperasi serta menikmati pelbagai manfaat sosial yang ditawarkan seperti khairat kematian, bersiraturrahim sesama ahli dan lain-lain manfaat lagi.

Kepada yang berminat untuk mendengar taklimat dan menjadi anggota koperasi ini, bolehlah hadir ke Hari Terbuka kami seperti berikut:-

Tarikh: 15hb Julai 2018 (Ahad)
Masa: 10.00 pagi – 12.00 tengahari
Lokasi: Pejabat Pengerusi PUBI Perak, No.57B, Susuran Station 18, Station 18 Pasir Puteh, 31650, Ipoh Perak.
Tel Pejabat: 05-3233924

Untuk pengertahuan semua, koperasi ini telah ditubuhkan oleh AJK Persatuan Usahawan Bersatu Ipoh Perak dan telah berdaftar dengan Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM) serta dibenarkan beroperasi secara sah di dalam Malaysia dengan nombor pendaftaran A-5-1611.

Antara aktiviti ekonomi yang bakal dijalankan oleh koperasi ini adalah:-

1. Memberi pinjaman mikro kredit kepada anggota.
2. ‎Pemasaran ekslusif didalam bidang yang berpotensi menjana keuntungan.
3. ‎Pelaburan hartanah di kawasan-kawasan yang strategik di Negeri Perak.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, anda boleh sertai group whatsapps melalui link di bawah ini:-

Jom Join Whatsapp Group KOPUBI Perak Bhd

Jom sama-sama kita bersatu dan berjaya bersama KOPERASI USAHAWAN BERSATU IPOH PERAK BERHAD DAN PERSATUAN USAHAWAN BERSATU IPOH PERAK!

—–> Sebarang pertanyaan boleh hubungi kami melalui talian telefon: 017- 576 7768 (Cik Ina) atau whatsapp melalui link di bawah ini :

Sila Click Untuk Sebarang Pertanyaan

Barisan Ahli Lembaga Pengarah KOPUBI Perak Bhd yang telah dilantik di dalam Mesyuarat Agung Permulaan yang berlangsung pada bulan Oktober tahun 2017 yang lalu.