PUBI PERAK SELAKU PERSATUAN USAHAWAN DAN NGO PERAK YANG AKTIF DI BANDARAYA IPOH MENERUSKAN USAHA-USAHA MURNI UNTUK MEMBANGUNKAN USAHAWAN SERTA MEMBANTU USAHAWAN

Antara usaha yang dijalankan oleh PUBI Perak adalah dengan menganjurkan kelas dan bengkel latihan keusahawanan, kursus usahawan dan taklimat yang berimpak tinggi serta memberi manfaat yang sangat berguna kepada usahawan dan bakal usahawan.

PUBI Perak dengan sukacitanya menganjurkan Bengkel Intensif & Latihan eUsahawan Siri 2 tidak lama lagi. Kami sangat faham kepentingan pemasaran di dalam dunia perniagaan yang kian mencabar masa kini.

Sekiranya kita gagal menambah ilmu serta gagal memahami perubahan semasa di dalam bidang pemasaran, kita berkemugkinan besar akan mengalami kegagalan yang akan mengakibatkan kerugian besar termasuklah wang ringgit, tenaga dan masa kita yang sangat berharga.

Insyallah, marilah sertai bengkel anjuran PUBI Perak ini dengan nilai pelaburan wang ringgit anda berjumlah RM70 di mana anda akan mendapat pelbagai manfaat dan kebaikan serta memberi impak kepada perniagaan masing-masing.


USAHA MEMBANGUNKAN USAHAWAN DITERUSKAN DENGAN USAHA-USAHA MURNI PENGANJURAN BENGKEL-BENGKEL YANG MEMBERI MANFAAT SERTA BERIMPAK TINGGI.

Info bengkel ini adalah seperti berikut:

Lokasi : Pejabat PUBI Perak, Station 18, Ipoh.
Masa : 9am – 5pm
Tarikh : 22hb September 2019 (Ahad)
Bayaran : RM70 termasuk makan dan sijil.
*Kelas intensif ini terhad kepada 12 orang sahaja.

Module & Dikendalikan oleh eUsahawan Certified Trainer (MDEC).

Antara topik-topik yang akan diajar sepanjang bengkel ini adalah;

  1. Sosial Media Marketing
  2. Digital Marketing
  3. Google Business Marketing

Nota: Sila bawa laptop masing-masing.


Semoga dengan penganjuran bengkel ini akan membantu usahawan menambah ilmu keusahawanan masing-masing disamping akan dapat memajukan serta meningkatkan jualan perniagaan masing-masing.

PUBI Perak sebagai sebuah Persatuan Usahawan dan NGO Perak yang prihatin akan sentiasa melaksanakan usaha-usaha murni bagi mencapai matlamat penubuhannya demi menjayakan objektif penubuhan persatuan yang jitu dan dinamik.

Insyallah..


JOM DAFTAR SEGERA KURSUS USAHAWAN ANJURAN PUBI PERAK!

TARIKH TUTUP BAYARAN : 12HB SEPTEMBER 2019

Gambar-gambar Bengkel Intensif & Latihan eUsahawan (Siri-1) yang telah berlangsung pada 06hb Julai 2019 yang lalu.