KOPERASI USAHAWAN BERSATU IPOH PERAK BHD MENERUSKAN MISI UNTUK MENJADI SEBUAH KOPERASI YANG BERDAYA SAING SERTA MAMPU MENJANA EKONOMI DI NEGERI PERAK.

Terkini pada 01hb dan 08hb Januari 2020 yang lalu KOPUBI Perak Bhd telah mengadakan aktiviti mempromosi kempen keanggotaan KOPUBI Perak Bhd di Pasar Tani Stadium Perak, Ipoh Perak.

Alhamdulillah, sambutan pengunjung-pengunjung di Pasar Tani ini adalah sangat menggalakkan di mana para pengunjung mengambil peluang dan kesempatan untuk mendapat maklumat tentang manfaat-manfaat yang nakal diperolehi oleh mereka sekiranya mendaftar sebagai anggota KOPUBI Perak Bhd seterusnya mendaftar sebagai anggota koperasi ini.

Untuk pengetahuan semua KOPUBI Perak Bhd adalah sebuah koperasi yang berdaftar dengan Suruhanjaya Koperasi Malaysia dan telah diaudit sepenuhnya oleh suruhanjaya ini.

10 MANFAAT UTAMA YANG DITAWARKAN KEPADA ANDA SEBAGAI ANGGOTA KOPUBI PERAK BHD ADALAH SEPERTI;

✔ Pulangan dividen (%) yang tinggi
✔ Pemilikan syer saham sehingga 25 unit setiap anggota
✔ Manfaat khairat kematian kepada anggota, pasangan, anak-anak dan juga ibubapa anggota
✔ Insentif bantuan persekolahan anak-anak Anggota
✔ Insentif anugerah kecemerlangan intelek anak-anak Anggota
✔ Pembiayaan Mikro-kredit & Pinjaman kecemasan
✔ Tabung usahawan (PKS, Penjaja & DLL)
✔ Pakej Penginapan yang ‘best & sweet’ di Copthorne Cameron Highlands.
✔ Pemilikan apartment mampu milik D’Aman Residensi @ Bandar Meru Raya
✔ Peluang penerokaan ruang pelaburan yang pelbagai & baharu melalui gerakan koperasi di Malaysia

Antara ‘Team Marketing’ Keanggotaan KOPUBI yang turun padang untuk mempromosi Keanggotaan KOPUBI kepada orang ramai.

KOPUBI DIJANGKA MEMBAYAR DIVIDEN SEBANYAK 9% BAGI TAHUN KEWANGAN 2019 YANG LALU

Pada tahun 2018 yang lalu, setelah diaudit oleh Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM), KOPUBI Perak Bhd telah mencatat keuntungan sebanyak 15% dan pada tahun 2019 pula mengikut kepada perkembangan perniagaan semasa koperasi, KOPUBI Perak Bhd dijangka akan mencatat keuntung lebih daripada 15% dan dijangka akan memberi pulangan dividen kepada anggota sekurang-kurangnya sebanyak 9.5%.

Kepada warga Negeri Perak marilah mendaftar sebagai anggota KOPUBI Perak Bhd dan memiliki syer / saham di dalam KOPUBI Perak Bhd yang akan memberi manfaat ekonomi kepada anda semua!

Untuk Pendaftaran Keanggotaan KOPUBI PERAK BHD secara online sila click link di bawah ini dan sebarang pertanyaan boleh hubungi kami melalui talian telefon: 05-3223924 (Pejabat Operasi);

Semoga KOPUBI Perak Bhd akan menjadi sebuah koperasi yang kompiten serta memiliki daya saing yang tinggi untuk menjadi salah sebuah koperasi contoh di Negeri Perak ini pada masa hadapan serta mengorak langkah menjadi salah sebuah koperasi yang disegani.

(opens in a new tab)”>dBack to Top

Semoga usaha yang dilakukan oleh Ahli Lembaga Pengarah KOPUBI Perak Bhd ini akan memberi impak ekonomi kepada seluruh Anggota koperasi disamping memberi limpahan ekonomi kepada seluruh rakyat di Negeri Perak.

Insyallah..

Pn. Noor Aidawati Binti Yusof
Pemangku Ahli Lembaga Koperasi Usahawan Bersatu Ipoh Perak