USAHA MEMANTAPKAN KOPERASI DI BAWAH PUBI PERAK DITERUSKAN. SEMOGA USAHA INI MENDATANGKAN HASIL SERTA BERBALOI..
Pada 26hb Februari 2019 yang lalu telah berlangsung Taklimat Sektor Perkhidmatan Kewangan Pelaburan & Pembiayaan Kepada Koperasi anjuran Angkasa, Suruhanjaya Koperasi Malaysia, Bank Rakyat dan Kopsya.
Hadir ke taklimat ini adalah Pengerusi KOPUBI Perak Bhd, En. Sharul dan Ahli Lembaga Pengarah Tuan Abu Naufal serta En Fhami. Taklimat ini sangat berguna dan memberi impak yang positif kepada peserta-peserta yang hadir.
Insyallah Ahli Lembaga Pengarah yang hadir akan melaksanakan apa yang dicadangkan pada taklimat ini. Semoga taklimat begini terus diadaan dari masa ke semasa oleh pihak yang terbabit.
Insyallah
#KOPUBIPerakBhd #PUBIPerak
KOMEN TERKINI