SOKONGAN PADU BUAT PASUKAN PERAK THE BOS GAURUS PADA FINAL PIALA MALAYSIA 2018 YANG BAKAL BERLANGSUNG SABTU INI!

PUBI Perak & KOPUBI Perak berhad dengan ini menyatakan sokongan yang padu buat pasukan Perak The Bos Gaurus yang akan menentang pasukan Penyu Menangis Terengganu di perlawanan Akhir Piala Malaysia 2018 yang bakal berlangsung di Stadium Shah Alam, Selangor pada hari Sabtu 27hb Oktober 2018 ini.

Kami mengharapkan agar semua pemain bermain dan berlawanlah dengan penuh semangat kesukanan dan bersungguh-sungguh demi lencana di dada masing-masing. Bawalah Piala Malaysia kebanggan seluruh rakyat Malaysia ke pangkuan Negeri Perak Darul Ridzuan ini.

Kepada seluruh Rakyat Perak, sama-samalah kita berdoa agar Pasukan Perak Darul Ridzuan bermain dengan baik dan PUBI Perak & KOPUBI Perak ingin memberi nasihat agar penyokong yang turun ke Stadium Shah Alam agar hati-hati ketika memandu dan kawal diri serta disiplin anda sewaktu di dalam Stadium itu nanti.

Patuhilah segala arahan pihak yang berkuasa dan jangan sesekali melanggar peraturan yang telah ditetapkan dan kepada The Silver State Ultras pula, anda semua menjadi nadi dan tonggak kepada sokongan padu di Stadium nanti.

Teruskan usaha anda semua dan jangan putus asa walau Perak ketinggalan.. Semoga Piala Malaysia Milik Pasukan Perak The Bos Gaurus!

Insyallah..