TERKINI – IBU KEPADA NURUL SHAFINA TELAH PERGI SELAMANYA

” Emak sudah tiada, pesakit kanser lidah telah meninggal pada pagi jumaat.” Ibu kepada Nurul Shafina yang menghidap kanser lidah tahap 4 meninggal dunia pagi ini.

Melalui facebook Reezal Merican Naina Merican dia memuat naik berita pilu mengenai permergian ibu kepad Nurul Shafina pagi ini melalui laman facebooknya dengan caption.

Sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah kepada Allahyarham dan semoga rohnya dicucuri rahmat serta tergolong di dalam golongan orang-orang yang beriman..

AL-FATIHAH

Innalillahiwainnailaihirojiuun. Mendapat Khabar Berita,Ibu Kepada Nurul Shafina Dari Penaga, Kepala Batas Yang Mengidap Penyakit Kanser 4 Telah Kembali Ke Rahmatullah Pada Pagi Tadi.

Cukup Sayu Dan Sedih Mendapat Berita Ini Pada Hari Jumaat Yang Mulia Ini.

Ya Allah Ya Tuhanku Ampunilah Dia, Rahmatilah Dia, Maafkanlah Dia, Muliakanlah Kematiannya, Lapangkanlah Kuburnya, Jadikanlah Syurga Sebagai Ganti Tempat Tinggalnya Dan Berilah Kesabaran Kepada Ahli Keluarganya, Semoga Arwah Di Tempatkan Di Kalangan Orang-Orang Yang Beriman.

InshaaAllah. Aamiinnn.

Kasih Ayah Hingga Ke Akhir Hayat –>

Dua hari lalu Nurul Shafina memuat naik berita pilu memberi tahu yang keadaan ibunya semakin kritikal bila mana ibunya sempat menulis kepada kepingan kertas mengenai dirinya, yang mana mata sudah membengkak dia mungkin tidak boleh menulis lagi untuk komunikasi dengan anak anak.

Setianya Seorang Suami Sehingga Bawa Gambar Isteri Ke Perkahwinan Anaknya –>

Dia juga memberi tahu ini tulisan terakhirnya seseolah dia sudah tahun akan berpergi buat selamanya meninggalkan keluarga tersayang.

Pagi tadi Yb Reezal Merican Naina Merican memuat naik berita yang menyatakan ibu ini sudah pergi dijemput ilahi meninggal dunia pagi jumaat yang mulia.

Semoga Nurul Shafina dan seluruh ahli keluarga tabah dengan apa yang berlalu semoga dipermudahkan segala urusan ibunya dan bersama sama insan insan yang diredhai yang Maha Esa.

Al fatihah.